lauantai 2. toukokuuta 2015

Kierros alkoi

Matkapäivää!

Helmikuun blogikirjoituksessani kerroin minun ja Elinan suunnitelmasta kiertää piirin lippukunnat. Emme ole tästä suunnitelmasta luopuneet! Emme siitäkään huolimatta, että tällä tahdilla (yksi lippukunta per puoli vuotta) vie piirin kiertäminen kahdelta ihmiseltä 20 vuotta!

Tänään olin Merituulen vieraana Raahessa. Kerta oli siis minulle lpk-kierroksen ensimmäinen. Itse sain kovasti käynnistä, olin mm. ensimmäisen kerran mukana johtiksessa lippukunnassa, johon en itse kuulu! Kiitos, MeTu, kun otitte vastaan!

Tavoitteestani saada kätellä jokainen läsnäollut johtaja huomasin jääneeni: pari johtajaa tuli ko. johtista seuranneen aluetapaamisen loppupuolella ja saattoi olla, että heitä kaikkia en tervehtinyt (-1 p). Ja se ryhmäselfiekin jäi siinä tohinassa ottamatta(-1 p)! Ehkäpä sitten ensi kerralla kun tavataan!

Mutta tapasin kaikki, nuoret ja vähän vanhemmat johtajat. Nyt tunnemme toisemme, voimme helposti moikata kun tapaamme. 

Tsemppiä jatkoon MeTu! Teidän voima on teidän taitavissa nuorissa johtajissa ja kokeneissa aikuisemmissa johtajissa. Kolo näyttää kivalta ja ympäristö on inspiroiva. Hyvää kevättä ja kesää! Teiltä sain intoa kokonaiset 12 pisteen edestä eli kymppiin päästiin.

Seuraavaksi sitten Vihanti ja Vihannin Vehkat!

Kiitokset myös muille Valakia-alueen lippukunnille! Teillä menee hienosti yhteen! Nyt iloisesti vain vetämään alueen leiri kasaan. Siinä on hyvä harjoitus kesän 2016 hieman isommalle koitokselle Evolla.

t. Aake,
piirinjohtaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö kirjoitus ajatuksia? Jätä kommenttisi ja osallistu keskusteluun!