sunnuntai 31. heinäkuuta 2011

Kesä on leirien aikaa

Näin kesällä kuulee jatkuvasti partiotutuilta lippukuntien omista kesäleireistä. Pääsääntöisesti tarinoita on kerrottu hymyssä suin, se lienee merkki siitä että leirit ovat olleet onnistuneita. Tälle kesälle osuu paljon pienempiä leirejä, sillä useammat lippukunnat ovat leireilleet oman väen kesken tai muutaman ystävälippukunnan kanssa yhdessä.

Voin sanoa että leireihin liittyy itselläkin runsaasti hyviä muistoja takavuosilta. Ei ole merkitystä onko leiri ollut pienempi taikka suurempi, kaikilta on löytynyt hienoja hetkiä. Paraikaa on menossa Jamboree Ruotsissa, jossa leireilee useita kymmeniä tuhansia partiolaisia ympäri maailman.

Jamboreet ovat oma lukunsa mutta suuren leirin tuntuun on mahdollisuus päästä vuoden päästä hieman lähempänä. Piirissämmehän järjestetään oma piirileiri Havu vuoden päästä. Havulle on rekrytointi parasta aikaa kuumimmillaan joten nyt jos koskaan on hyvä aika liittyä Havun tekijäksi iloiseen joukkoon. Avoimista pesteistä löytyy lisätietoa Havun omilta nettisivuilta ja suosittelenkin kaikkia piipahtamaan Havun websivuilla.

Jos olet kohtalotoverini ja leirit jäivät syystä taikka toisesta tältä kesää väliin niin näemmehän Havulla!

Eetu, projektiministeri

PS: Havun uudet web-sivut julkistetaan 12.8.2011!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö kirjoitus ajatuksia? Jätä kommenttisi ja osallistu keskusteluun!