maanantai 3. lokakuuta 2011

Varainhankintaa ja sähköistä yhteistyötä

Syyskuun ollessa jo pitkällä adventtikalenterit ovat saapuneet piiritoimistoon ja ovat siellä valmiina jaettavaksi viikolla 39. Adventtikalenterit ovat olleet myynnissä jo yli 60 vuotta ja tänäkin vuonna kalenterit tuovat joulun odotusta avaajille. Meille partiolaisille adventtikalenterit ovat lisäksi osa varainhankintaa, joillekin lippukunnille adventtikalenterien myynti on kenties se tärkein keino saada omia varoja toimintaan.

Adventtikalenterikampanjan toteuttamisen tueksi piirimme alueella järjestetään tonttutapaamisia syys-lokakuun vaihteessa. Tonttuhan on siis lippukunnan adventtikalenteriasiamies. Tonttutapaamisessa saa ajankohtaista tietoa tämän vuoden adventtikalenterikampanjasta ja vinkkejä pestin hoitamiseen. Tarkemmat päivät löytyvät syyskuun Navakasta. Adventtikalenterien myyjille on tänäkin vuonna Facebookissa oma ryhmä, Partiolaisten adventtikalenterien myyjät. Jos lippukunnassasi ei vielä ole nimetty tonttua, voitte ilmoittaa tuoreet adventtikalenteriasiamiehet piiritoimistoon.

Lippukuntien väliseen kokemusten vaihtoon taloudessa, hallinnossa ja tietotekniikassa on avattu keskustelufoorumi piirin 2-foorumille. Foorumilla voi etsiä isompaan varainhankintatempaukseen kumppania tai jakaa omat, toimivaksi todetut varainhankintamenetelmät muidenkin hyödynnettäväksi. Foorumilla voi keskustella vaikkapa avustusten hakemisen kiemuroista eri alueilla. Tietotekniikka-osiossa voi vaihtaa kokemuksia erilaisista kotisivupohjista.

Avauksia saa siis tehdä eri aihepiireihin liittyen aivan vapaasti. Keskustelupalstaa lukemaan tarvitsee rekisteröityä Foorumi 2:n käyttäjäksi. Keskustelufoorumille ja rekisteröitymään pääset tästä.

Liisa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö kirjoitus ajatuksia? Jätä kommenttisi ja osallistu keskusteluun!