tiistai 22. huhtikuuta 2014

Myötätuiskussa pääsiäistä 2015 kohti

Aika tarkkaan noin vuoden kuluttua Pohjanmaan Partiolaisten yksi unelma on saavutettu, kun palaamme ehkä hiukan nokisina, lumisina, väsyneinä, mutta ennen kaikkea mahtavien elämysten kanssa Tuisku 2015-talvipiirileiriltä kotiin. 

Unelma talvipiirileiristä on ollut muhimassa jo pitkään. Vuoden 2013 aikana Facebookissa kerättiin ryhmää, jossa kansanliikkeen tavoin liittyivät yhteen rintamaan talvileiriä haluavat. Elokuussa 2013 Hehku-tapaamisissa lippukunnilta kysyttiin mielipidettä leirin tavoitteista varten. Loppuvuonna 2013 leiri sai projektinjohtajan Samposten Saija Kivelästä. 

Alkuvuoden 2014 aikana leirinjohtaja on saanut tuekseen staabin, jossa on eri tehtävistä vastaavat päälliköt tai päällikköparit. Staabissa on mukana tekijöitä piirin etelä-, keski- ja pohjoisosista. Tämä on erittäin hieno juttu!

Pääsiäisenä 2014 naapuripiirimme Lapin Partiolaiset kokoontuivat omalle talvileirilleen Inarin Kutturaan. Heillä edellinen talvipiirileiri järjestettiin jo useampi vuosikymmen sitten. Pohjanmaan Partiolaisten tavoitteena on, että meillä talvileiristä tulisi kesäpiirileirin ja Myötäpäivien tapainen tasaisesti toistuva koko piirin kokoava tapahtuma. 

Tämän vuoden kevätkokouksessa Tuiskun staabi toi esille leirin faktat: Tuiskua varten lippukuntia on kannustettu järjestämään talvileirejä, joissa harjoiteltaisiin talviretkeilytaitoja. Pohjan Puhurin kakkosnumerosta saimme lukea lippukuntien talviretkistä eri puolilla piiriä. On ollut aivan mahtavaa huomata, miten lippukunnat ovat treenanneet talviretkeilytaitojaan tulevaa piirin talvileiriä varten. Kiitokset lippukunnille, että otitte pyynnön vastaan!

Parhaillaan menossa on lippukuntien yhteyshenkilöiden kerääminen. Varmistathan, että myös sinun lippukuntasi ilmoittaa yhteyshenkilön Webropolin avustuksella

Pekka
Projektiryhmän puheenjohtaja

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö kirjoitus ajatuksia? Jätä kommenttisi ja osallistu keskusteluun!