lauantai 30. elokuuta 2014

Tuli roihuaa kamiinassa!

Lämpimien ja helteisten viikkojen jälkeen on haastavaa ajatella, että muutamien kuukausien kuluttua elämme kylmiä ja pimeitä kuukausia. Toki mahtavan luminen talvi on varmasti monen toiveissa, mutta me Pohjanmaan partiolaiset tuskin toivomme paukkuvia pakkasia ainakaan huhtikuun alkuun. 

Silloin nimittäin koittaa piirimme ensimmäinen talvileiri.  Tuisku 2015 kerää Taivalkosken Maijanlammelle noin 500 partiolaista seikkailijoista aikuisiin asti.  Ilmoittautumislomakkeen jokainen saa hyppysiinsä syyskyyn puolivälissä, kun seuraava Pohjan Puhuri ilmestyy. Ilmoittautumisaikaa on joulukuun puoliväliin asti. 

Tuiskun tekijöiden kaarti on kasvanut reipasta tahtia projektin edetessä. Nyt ainutlaatuisen leirikokemuksen eteen panoksensa antaa jo yli 50 partiolaista. 

Edeltäjäni Jaakko ”Piitu” Piitulainen lanseerasi talvileiriprojektin käynnistämisen alkuvaiheilla blogin ”Valakia – Miten saadaan tuli kamiinaan”. Elokuun luottistapaamisessa, Tuulevilla tekemieni havaintojen perusteella voin iloiten kertoa kaikille, että Tuiskun kamiinassa tuli leimuaa nyt erittäin lämpöisenä ja kasvaa entisestään.  Mahtava projekti, mahtavat tekijät!


Tuisku 2015:n tekijät kokkisodassa elokuun Tuulevilla Kokkolassa. 

Uuttakin projektia piirissämme ollaan käynnistämässä. Piirimme on järjestämisvuorossa syksyn 2016 SM-kisoista. 

Projektia johtamaan on haussa henkilö tai pari, jotka ovat kiinnostuneet suunnittelemaan ja toteuttamaan elämyksellisen ja maan valiojoukot haastavan kilpailuelämyksen. Projektin kulku on selkeä ja noudattelee tiettyä kaavaa. Projektinjohdon tukena toimii Pohjanmaan partiolaisten kilpailujaosto. Lisätietoja pestistä voit kysyä Laura Korppiselta, puhelin: 0400587439 ja sähköposti:


Edellisen kerran piirimme alueella syys SM-kisat järjestettiin vuonna 2008 Pietarsaaressa. Tapahtumaan voi tutustua edelleen kisan verkkosivuilla

Pekka
Projektiministeri 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö kirjoitus ajatuksia? Jätä kommenttisi ja osallistu keskusteluun!