keskiviikko 4. helmikuuta 2015

Uusin kujein uuteen vuoteen!

Hetken hiljaiseloa viettänyt Pohjanmaan Partiolaisten piirihallituksen blogi on jälleen maisemissa! Jatkossa jokaisen piirihallituksen kokouksen jälkeen yksi jäsenistä kirjoittaa pari sanaa kokouksen aiheista ja joskus jostain muustakin blogiin luettavaksi.

Vuoden 2015 ensimmäinen piirihallituksen kokous aloitti kahden uuden pihalaisen piha-uran, eli minun ja Yrjänän Villen. Kokous päätti jatkaa blogiin kirjoittelua vuorotellen. Tutustuimme myös talvipiirileiri Tuiskun kutsuvieraslistaan. Pohjois-Pohjanmaan Partiotuen lopetettua toimintansa sen omistama Oulun toimipaikka eli Tuulenpesä sekä muu varallisuus siirtyy Pohjois-Pohjanmaan Partiosäätiölle.

Suomen Partiolaisten vuoden 2016 jäsenkokousta on päätetty hakea järjestettäväksi Ouluun, kun selvitettiin myös etelän kaupunkien kantokyky kokousta varten. Seinäjoella olisi ollut kykyä lähteä mukaan hakuprosessiin, mutta tällä aikataululla päädyttiin laittamaan ehdotukseksi Oulu. Kaupunki oli myös itse kiinnostunut tulemaan mukaan prosessiin. Piirin jäsenmäärästä saatiin vielä tällä hetkellä vertailukelvoton luku, ja mahdollisesta ja toivotusta kasvusta saamme tietää tarkemmin myöhemmin.

Piirinjohtajat Antti ‘Aake’ Kerola ja Elina Sangi aloittavat kaksivuotisen haasteen käydä vierailemassa jokaisessa piirimme alueen toimivassa lippukunnassa. Koska jompikumpi heistä tulee teille kylään?

Näitä tunnelmia kirjoitteli Tiia Tuhkasaari Tampereella, Tohlopinjärven rannassa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Herättikö kirjoitus ajatuksia? Jätä kommenttisi ja osallistu keskusteluun!